شیشه سکوریت

بدون شک تا به حال عبارت شیشه سکوریت را شنیده اید. یکی از مقاوم ترین شیشه های مورد استفاده در دنیای امروزی، شیشه سکوریت است. با نگاهی به پیرامون خود متوجه کاربرد گسترده این شیشه خواهید شد، از نمای ساختمان ها گرفته تا صنعت خودروسازی، لوازم خانگی و… همگی از شیشه سکوریت به عنوان یک متریال پر کاربرد و با دوام، بهره می گیرند. ممکن است این تصور برای شما به وجود بیاید که شیشه سکوریت با شیشه معمولی از نظر ظاهری متفاوت است، در حالی که چنین نیست و تنها تفاوت آن ها در میزان استحکام آن هاست. شیشه سکوریت در برابر ضربه و فشار، مقاومت بیشتری از خود نشان می دهد. برای آشنایی بیشتر با شیشه سکوریت، انواع، قیمت و سایر ویژگی های آن، با ما تا انتهای مطلب همراه باشید. 

شیشه سکوریت چیست ؟

شیشه سکوریت به نوعی شیشه ضد ضربه یا نشکن و مقاوم شده اطلاق می شود که در ضخامت های متفاوتی تولید و به بازار عرضه می گردد. این شیشه در صورت شکستن، قابلیت تبدیل شدن به ذراتی را دارد که برنده نیستند و به همین دلیل، افرادی که در برخورد با شیشه سکوریت شکسته شده قرار می گیرند، از آسیب در امان می مانند. شیشه سکوریت در اثر یک فرآیند حرارتی که همان سکوریت کردن یا اعمال شوک حرارتی است، بر روی سایر شیشه ها نظیر شیشه های لاکی، رنگی، چاپ شده، لعاب خورده و… ایجاد می شود. 

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با شیشه مشکی ، شیشه لمینت و شیشه کابینت کلیک کنید.

فرایند ساخت شیشه سکوریت به این شکل است که ابتدا شیشه تا دمای 700 درجه سانتی گراد، حرارت می بیند. پس از آن، شیشه از دو طرف سرد خواهد شد. عمل حرارت دهی و سرد کردن برای افزایش مقاومت شیشه انجام می گیرد. سکوریت کردن موجب افزایش چند برابری مقاومت شیشه می شود، بنابراین این نوع شیشه از مقاومت و استحکام خوبی برخوردار است.

انواع شیشه سکوریت

از انواع شیشه سکوریت، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. شیشه کریستال: از بهترین و گران قیمت ترین انواع شیشه سکوریت، می توان به شیشه کریستال اشاره کرد. رنگ سبز در این شیشه ها کم است و بسیار شفاف هستند. از این شیشه ها بیشتر برای ساخت ویترین فروشگاه ها استفاده می شود. قیمت شیشه کریستال نسبت به سایر شیشه های سکوریت، بالاتر بوده و این اختلاف قیمت موجب شده که موارد استفاده آن ها محدود باشد.
  2. شیشه سوپرکلییر: از بهترین شیشه های تولید ایران، شیشه های سوپر کلییر هستند. سبزی این شیشه ها نیز کم است.
  3. شیشه فلوت: این نوع شیشه ها از شیشه های سکوریت با کیفیت موجود در بازار محسوب می شوند. به طوری که چندین سال است به گزینه های برتر خرید مردم تبدیل شده اند.

همچنین شیشه های سکوریت از نظر طیف رنگی به سکوریت ساده، مسی، سبز، آبی، رفلکس طلایی، برنز، دودی، مشجر و کریستال تقسیم می شوند. شیشه میرال چیست ؟

انواع شیشه سکوریت از نظر ضخامت نیز به شرح زیر است:

  1. 4 میلیمتری: در گذشته، تولید این نوع شیشه سکوریت فقط به کارخانه های تولید شیشه اتومبیل محدود می شد، دلیل این امر سختی تولید این نوع شیشه و هزینه زیاد تولید بود. همان طور که می دانید، در گذشته، ابزار الات و تجهیزات چندان مدرن نبوده و همین کار را مشکل می کرد، اما اکنون با پیشرفت تکنولوژی، کارخانه های زیادی این شیشه را تولید می کنند.
  2. 6 میلیمتری: شیشه سکوریت 6 میلیمتری در ساختمان سازی به کار برده می شود و می توان از آن به عنوان مهم ترین شیشه در نمای ساختمان نام برد. هنگامی که قرار است نما به صورت تمام شیشه باشد، شیشه سکوریت 6 میلیمتری بهترین گزینه انتخابی از نظر مهندسان و کارفرمایان می باشد. این نوع شیشه به شکل دوجداره، لمینیت و در مواردی تک جداره کاربرد دارد. خرید شیشه دود بند از iranhandrile.com
  3. 10 میلیمتری: شیشه سکوریت 10 میلیمتری از تنوع رنگ و طرح بسیاری برخوردار است و می توان آن را در زمره ی پرکاربردترین شیشه ها به حساب آورد.

تفاوت بین شیشه سکوریت و شیشه معمولی

اولین و عمده ترین تفاوت بین شیشه سکوریت و شیشه معمولی تفاوت در استحکام و ایمنی آن هاست. شیشه سکوریت به دلیل فرایند سکوریت شدن، از مقاومت 5 برابری نسبت به شیشه معمولی برخوردار است. این مقاومت خوب منجر به ضد ضربه بودن ان می شود. در حالی که شیشه معمولی در اثر ضربه به راحتی فرو می پاشد. همچنین شیشه سکوریت در صورت شکستن به دلیل تبدیل شدن به ذرات غیر برنده، نسبت به شیشه های معمولی امنیت بیشتری برای افراد فراهم می کند و به آن ها آسیبی نمی رساند.

قیمت خرید شیشه سکوریت بالکنی ، شیشه ضد گلوله و شیشه سکوریت مغازه را از ایران هندریل بخواهید.

علاوه بر این، شیشه سکوریت در برابر گرما و حرارات مقاومت بهتری از خود نشان می دهد. به طوری که این مقاومت نسبت به شیشه های معمولی، در حدود 3 برابر است. تفاوت دیگر شیشه سکوریت و شیشه معمولی به قابلیت برش مجدد بر می گردد. قابلیت برش مجدد در ابعاد دلخواه، فقط در شیشه های معمولی یافت می شود. متاسفانه شیشه های سکوریت را نمی توان دوباره و در ابعاد دلخواه برش داد. آخرین تفاوت بین شیشه سکوریت و شیشه معمولی، در قیمت آن هاست. مسلم است که شیشه سکوریت قیمت بیشتری نسبت به شیشه معمولی دارد.

قیمت شیشه سکوریت

چنان چه پیش تر گفته شد، به دلیل اینکه شیشه سکوریت طی عملیات ویژه سکوریت کردن ساخته می شود و این فرایند هزینه دارد، طبیعی است که شیشه سکوریت گران تر از شیشه معمولی باشد. شیشه سکوریت از قیمتی در حدود 1.5 الی 4 برابر بیشتر از شیشه معمولی برخوردار است. همچنین قیمت شیشه سکوریت تابعی از عوامل متعددی نظیر کیفیت و مواد اولیه ای است که در ساخت شیشه به کار می رود. هر چه در ساخت این شیشه از مواد اولیه مرغوب تری استفاده شده باشد یا شیشه سکوریت در شرایط بهینه تری تولید شده باشد، کیفیت آن بیشتر است و به تبع قیمت آن نیز افزایش می یابد. به طور کلی موارد گوناگونی نظیر کیفیت مواد به کار رفته در ساخت شیشه، قیمت یراق آلات و نوسانات قیمت در بازار بر روی قیمت این نوع شیشه تاثیر می گذارد. 

توجه داشته باشید، وزن و ضخامت شیشه سکوریت شبیه به شیشه معمولی است و استحکام بالای آن به دلیل وزن و ضخامت بیشتر آن نیست، قیمت شیشه سکوریت را بر اساس ابعاد آن محاسبه می کنند. علاوه بر آن چه ذکر شد، نوع شیشه سکوریت نیز بر قیمت آن تاثیرگذار است. 

ویژگی های شیشه سکوریت

شیشه سکوریت از نظر برخی مولفه های فنی و عملیاتی از شیشه معمولی بهتر عمل می کند و این امر موجب محبوبیت فزاینده این شیشه ها در سراسر جهان شده است. این نوع شیشه بسته به نوع و شرایطی که در آن تولید می شود، از خصوصیات و ویژگی هایی منحصر به فردی برخوردار است. از ویژگی های خاص شیشه سکوریت می توان موارد زیر را نام برد:

  1. قابلیت خرد شدن شیشه به قطعات کوچک غیر برنده در زمان شکستن: شیشه های سکوریت در هنگام شکستن به ذرات ریزی تبدیل می شوند که تیز و برنده نبوده و آسیبی به افراد نمی رسانند. این شیشه ها را نمی توان به راحتی پودر کرد.
  2. مقاومت چشم گیر در برابر وارد آمدن ضربه: ساختار منحصر به فرد این شیشه ها به گونه ای است که در برابر شکستن مقاومت خوبی نشان می دهند. 
  3. مقاومت بالا در برابر شوک حرارتی: استحکام خوب در برابر حرارت زیاد و همچنین تغییرات دمایی موجب می شود این شیشه ها برای بخش هایی از منزل که در معرض شوک حرارتی قرار دارند، مناسب باشند. به عنوان مثال در بالای اجاق گاز یا هود می توان از این شیشه ها استفاده کرد.  
  4. مقاومت بالا در برابر فشار: تحمل فشار بالا توسط شیشه های سکوریت مثال زدنی است، این شیشه ها می توانند تا فشار وزن 40 کیلوگرم را نیز تحمل کنند.
  5. عدم تاب و موج در سطح شیشه: سطح شیشه های سکوریت صاف بوده و هیچ گونه موج و پستی بلندی بر روی یک شیشه سکوریت استاندارد وجود ندارد. 
  6. عدم تغییر رنگ شیشه سکوریت در گذر زمان: از دیگر ویژگی های یک شیشه سکوریت استاندارد، این است که با استفاده در مدت طولانی رنگ آن دچار تغییر نخواهد شد.
  7. ابعاد دقیق شیشه در سفارش: ابعاد شیشه سکوریت مطابق سفارش مشتری آماده می شود. بنابراین قبل از سفارش باید از ابعاد اندازه گیری شده خود مطمئن باشید. بهتر است برای این کار از یک شخص ماهر کمک بگیرید. 
  8. دارا بودن نشانه استاندارد: شیشه های سکوریت برای اینکه از کیفیت خوبی برخوردار باشند، باید دارای نشانه استاندارد باشند.

فواید شیشه سکوریت

از فواید اصلی شیشه سکوریت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. میزان بالای مقاومت در برابر تغییرات دما و شوک حرارتی: این ویژگی آن ها را برای استفاده در فضاهای مخصوص با تغییرات دمای زیاد، مناسب می کند.
  2. تحمل شوک ناشی از ضربه و تصادف: شیشه های سکوریت به دلیل استحکام بالایی که دارند، می توانند تا میزان زیادی شوک ناشی از ضربه را تحمل کرده و از هم نپاشند. 
  3. داشتن ایمنی بالا: شیشه سکوریت در صورت شکستن به ذرات ریز اما کاملاً غیر برنده و بی خطر تبدیل شده  و صدمه ای به افراد وارد نمی کند. 
  4. استحکام زیاد: شیشه سکوریت در برابر تنش ها، مقاومت قابل توجهی از خود نشان می دهد. این امر یک عامل مهم در برتری این شیشه ها نسبت به شیشه های معمولی است.
  5. ضد ضربه بودن : شیشه سکوریت از مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه برخوردار است.

معایب شیشه سکوریت

در کنار مزایای فراوانی که برای شیشه سکوریت برشمردیم، این نوع شیشه دارای معایبی نیز می باشد. به طور مثال، لبه های شیشه سکوریت، بسیار حساس و آسیب پذیر هستند. درست است که شیشه سکوریت نسبت به سایر شیشه ها از مقاومت بالایی برخوردار است، اما این استحکام در لبه های شیشه بسیار کمتر می شود و همین امر موجب آسیب پذیری آن می شود. به این ترتیب، این لبه های حساس می توانند در برابر کوچکترین ضربه، آسیب دیده و ترک بخورند. در صورت چنین آسیبی، احتمال اینکه کل شیشه خرد شده و فرو بریزد، وجود خواهد داشت. در واقع در قسمت لبه های شیشه سکوریت، باید نکات مراقبتی بیشتری را در نظر گرفت.

برای کسب اطلاعات در رابطه با شیشه رومیزی ، شیشه رنگی و شیشه سفید کلیک کنید.

از دیگر معایب شیشه های سکوریت، می توان به قیمت بسیار زیاد آن اشاره کرد. از طرفی به دلیل کیفیت و طراحی خاص شیشه سکوریت، این گران قیمت بودن منطقی به نظر می رسد، اما از طرفی ممکن است امکان پرداخت این هزینه برای تمام افراد آسان نباشد. اما مهم ترین عیب این نوع شیشه، در عدم برش مجدد آن هاست. در واقع ساخت شیشه های سکوریت به این شکل است، که قبل از ساخت شیشه، اندازه های لازم محاسبه می شود و پس از ساخت آن، امکان برش و ایجاد تغییرات به اندازه های دلخواه وجود ندارد. بنابراین در صورت بروز نقص در هنگام ساخت، امکان اصلاح آن وجود نخواهد داشت. همین امر لزوم دقت بالا در ساخت شیشه های سکوریت را روشن می سازد. همچنین شیشه سکوریت، از قابلیت شکل دهی و سوراخ شدن برخوردار نیست و هر تغییری پیش از عملیات سکوریت کردن شیشه باید صورت بگیرد.

موارد مصرف شیشه سکوریت

شیشه سکوریت بیشتر در مکان هایی که نیاز به مقاومت زیاد در برابر تغییرات دما و حرارت احساس می شود، همچنین فضاهایی که در آن ها، ایمنی و عدم آسیب به افراد در اولویت قرار دارد، به کار می رود. با توجه به اینکه در صنعت خودرو سازی، مقاومت و ایمنی بسیار مهم است، این نوع شیشه بیشتر در ساخت انواع خودرو کاربرد دارد. به طور کلی برای شیشه های عقب خودرو، شیشه سکوریت به کار می برند تا در صورت بروز تصادف و خرد شدن، فرد دچار آسیب جدی نشود. 

از دیگر موارد کاربرد شیشه سکوریت، در صنایع ساختمان سازی است. در ساختمان سازی از این نوع شیشه ها برای ساخت فضاهایی بهره می گیرند که احتمال آسیب دیدن انسان وجود دارد. از این فضاها می توان به در ورودی ساختمان اشاره کرد. 

همچنین از این شیشه ها در تولید نرده های شیشه ای، راه پله ها، اتاقک دوش حمام، بالکن و تراس شیشه ای، استیج های شیشه ای، انواع پارتیشن و جدا کننده شیشه ای، ویترین فروشگاه ها و… استفاده می شود.

برای اطلاع از قیمت شیشه رومیزی رنگی کلیک کنید.

فروش شیشه سکوریت

شیشه های سکوریت به صورت نو و کارکرده در بازار وجود دارند. چنان چه قصد خرید شیشه سکوریت برای مصارف گوناگون را دارید، باید به یک سری نکات در هنگام خرید توجه داشته باشید. با کسب اطلاعات دقیق و بررسی خصوصیات انواع شیشه سکوریت و همچنین آگاهی از فواید و معایب این شیشه ها، می توان بهتر و آگاهانه تر نسبت به انتخاب و خرید آن اقدام کرد. شیشه های سکوریت در کنار مزایایی نظیر بهره گیری از فناوری ساخت بالا و برخورداری از استانداردهای لازم، دارای معایبی نیز هستند. شما می توانید با سبک و سنگین کردن این مزایا و معایب، شیشه سکوریتی را که گزینه مناسبی برای نیاز شما می باشد، انتخاب کنید.

توجه داشته باشید، امروزه فروش شیشه سکوریت هم به صورت حضوری و هم به صورت آنلاین صورت می گیرد. از آن جایی که کیفیت شیشه سکوریت از اهمیت زیادی برخوردار است و به عوامل متعددی بستگی دارد، بهتر است در هنگام خرید از طریق نمایندگی های معتبر فروش، اقدام کنید تا از کیفیت محصول و خدمات پس از فروش آن اطمینان داشته باشید. همچنین گارانتی محصول را نیز در نظر بگیرید.

نمایندگی شیشه سکوریت ایران هندریل

شرکت ایران هندریل به عنوان یکی از نمایندگان معتبر فروش انواع شیشه سکوریت، با برخورداری از دانش فنی متخصصان این حوزه و بهره گیری از ابزارهای دقیق، اقدام به تولید انواع شیشه های سکوریت در ایران کرده و محصولات مورد نیاز شما را فراهم آورده است. تولیدات این شرکت مطابق با استاندارد های روز جهان بوده و از نظر کیفیت قابل رقابت با نمونه های خارجی می باشند. شیشه های تولید شده توسط شرکت ایران هندریل، دچار هیچ گونه تاب و موجی در سطح خود نیستند و مانند نگینی درخشان در صنعت شیشه سازی می درخشند. 

همچنین کارشناسان ما در شرکت ایران هندریل آماده ارائه هرگونه مشاوره تخصصی در مورد شیشه های سکوریت مورد نیاز شما هستند. با بهره گیری از نظرات کارشناسانه و مشورت با متخصصان این امر، انتخابی آسان و خریدی لذت بخش خواهید داشت. علاوه بر این کارشناسان ما شما را در تمام مراحل خرید یاری خواهند کرد و از خدمات تیم پشتیبانی ما بهره مند خواهید شد. برای این کار، کافی است با ما تماس بگیرید.

شیشه سکوریت یکی از مقاوم ترین شیشه هایی است که تا کنون تولید شده است. به دلیل فن آوری به کار رفته در ساخت شیشه سکوریت، استحکام و مقاومت آن مثال زدنی و منحصر به فرد است. این نوع شیشه به دلیل استحکام بالا و مقاومت بی نظیر در برابر گرما و سرما، در مواردی مانند ساختمان سازی، خود روسازی و… از کاربرد گسترده ای برخوردار است. اما علاوه بر مزایای ذکر شده، دارای معایبی نظیر عدم برش مجدد و حساس بودن لبه های آن نیز می باشد که همین امر لزوم دقت در انتخاب و مراقبت از آن را بیشتر می کند. در مقاله ای که مطالعه کردید به شرح شیشه سکوریت، انواع آن، عوامل موثر بر قیمت و ویژگی های شیشه شکوریت استاندارد پرداختیم. همچنین نکات مهم در هنگام خرید را به شما عزیزان یادآوری کردیم. امیدواریم از این مطالب کاربردی بهره لازم را برده باشید و به آگاهی شما افزوده شده باشد.

به بالا بروید