شیشه لمینت

شیشه لمینت در سال 1903 توسط فردی به نام “ادوارد بندیکناس” که شیمیدانی فرانسوی بود اختراع شد. او پس از شکستن فلاسک شیشه ای خود به طور اتفاقی متوجه شد پوشش نیترات سلولز که نوعی پلاستیک می باشد باعث میشود قطعات شکسته شده متلاشی نشوند و به صورت پیوسته در کنار یکدیگر باقی بمانند. بدین گونه شیشه لمینت کشف و در سال 1939 از آن در صنعت خودرو سازی استفاده شد و کارخانه اتومبیل سازی فورد بکار بردن شیشه لمینت را در صنعت خودرو سازی خود آغاز کرد.

شیشه لمینت به وسیله چسباندن غشای رزینی بین چند قطعه ورق شیشه و تحت عملیات حرارت و فشار و چسباندن آنها به یکدیگر به صورت تخت یا منحنی تولید می شوند. که این شیشه ها می توانند از نوع شیشه های معمولی، شیشه رنگی، شیشه فلوت و یا شیشه سکوریت و … باشند.

شیشه لمینت چیست ؟

شیشه لمینت جایگزین بسیار مناسبی برای شیشه های ساده می باشد که کاربردهای متفاوتی دارد. که به دلیل مقاومت بالای آن در برابر شکستن روز به روز در میان مردم محبوبیت بیشتری پیدا می کند. این شیشه جز مقاوم ترین شیشه های حال حاضر بازار امروزی می باشد. شیشه میرال چیست ؟

شیشه های لمینت از نظر شفافیت قابل قبول هستند و در برابر شیشه های معمولی مقاومت چندین برابری دارند. به همین خاطر برای مصارف امنیتی از شیشه های لمینت استفاده می شود. به طور معمول ضخامت این شیشه ها (2+3)، (3+3) و (3+5) می باشد.

برای چسبندگی این شیشه ها از PVB استفاده می شود که بخاطر خاصیت چسبندگی بالای آن پس از شکستن شیشه قطعات شکسته شده به PVB می چسبند و فرو نمیریزند. PVB با جذب انرژی ضربه و پراکنده کردن آن در سطح خود این کار را انجام میدهد. به همین دلیل برای حفظ ایمنی انسان ها این شیشه ها گزینه مناسبی هستند.

قیمت خرید شیشه سکوریت بالکنی ، شیشه ضد گلوله و شیشه سکوریت مغازه را از ایران هندریل بخواهید.

طلق PVB دارای ضخامتهای مختلف از جمله 0.38 میلی متری، 0.76 میلی متری و 1.52 میلی متری می باشد که وقتی شیشه با طلق 1.52 میلی متر ساخته می شود مقاومت بیشتری به نسبت سایر ضخامتها دارد و عایق بسیار مطلوب تری در برابر صدا می باشد.

در پروسه تولید شیشه لمینت، شیشه و طلق های PVB در محیطی کاملا ایزوله قرار دارند و سپس درون دستگاهی به نان اتوکلاو قرار میگیرند و تحت دما شیشه و طلق به هم می چسبند. شیشه های لمینت می توانند از شیشه های ساده و یا شیشه های سکوریت تولید شوند که با توجه به کاربرد شیشه با نظر کارشناسان عرضه می شود. و البته بسته به نیاز مشتریان این شیشه ها می توانند از 2 لایه شیشه 4 میلی متری تا 5 لایه شیشه 10 میلی متری تولید و عرضه شوند.

انواع شیشه لمینت

شیشه لمینت با توجه به نوع شیشه ای که در آن استفاده می شود، ضخامت PVB و همچنین استفاده از طرح ها و رنگهای مختلف انواع مختلف و متعددی دارد. که در این بخش به رایج ترین این نوع شیشه ها اشاره می کنیم.

شیشه لمینت رنگی

در ساخت این شیشه ها از طلق های رنگی شفاف استفاه می شود که آن را بین لایه ها لمینت می کنند. شیشه لمینت های رنگی به دلیل جلوه زیبا و خاصی که دارند اغلب در دکوراسیون داخلی و نمای ساختمانها به کار می روند. به روزترین قیمت خرید میز شیشه ای را از کارشناس فروش ایران هندریل بخواهید.

شیشه لمینت طرح دار

این مدل شیشه از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و به طور معمول برای زیبا سازی درون ساختمانها از آن استفاده می شود. برای ساخت این نوع شیشه ها از تکنولوژی لمینت اجسام مابین شیشه استفاه می گردد.

شیشه لمینت ضد گلوله

با تقویت لایه های شیشه لمینت و افزایش ضریب ایمنی می توان میزان مقاومت این شیشه ها را تا حد ضد ضربه و ضد گلوله افزایش داد. که این مزیت میزان ریسک سرقت را تا حد بسیار خوبی پایین می آورد که بیشترین کاربرد این نوع شیشه ها در طلافروشی ها، صرافی ها  موزه ها و همچنین در ساخت شیشه های خودروهای با سرنشین های خاص مورد استفاه قرار می گیرد.

شیشه لمینت فتو لمینت

در این نوع شیشه میتوان تصاویری که روی کاغذ های و یا پارچه های خاص طراحی شده و یا یک طرح گرافیکی را مابین شیشه های لمینت قرار داد و سپس بر روی آن مرحله لمینت شدن انجام گیرد.که می توان از این نوع شیشه ها در مصارف تزیینی مثل پارتیشن فضاهای داخلی و یا ویترین مغازه ها استفاده کرد.

در لمینت با طلق، طرح مورد نظر به صورت دیجیتال بر روی طلق مخصوص چاپ شده و طلق چاپ شده بین دو شیشه لمینت می شود. ولی در روش چاپ مستقیم چاپ دیجیتال به صورت مستقیم بر روی شیشه چاپ می شود و سپس شیشه چاپدار با شیشه دیگری لمینت می شود.

شیشه لمینت وایت میلک

در بین این نوع شیشه ها که خود آن ها مات هستند لایه ای به رنگ سفید شیری قرار دارد. مات بودن این شیشه ها به حفظ حریم خصوصی کمک میکنند که البته این مات بودن قابلیت عبور نور را کاهش نمی دهد بلکه چون شفاف هستند تقریبا به اندازه شیشه لمینت های معمولی نور را عبور می دهند و همچنین حریم خصوصی را حفظ می کنند.

شیشه لمینت  کریستال

این مدل شیشه به سه دسته فلوت، سوپر کلیر و کریستال تقسیم بندی می شود که نوع کریستالی آن از شفافیت بالاتری برخوردار است و اغلب به دلیل این خاصیت در شیشه ویترین طلافروش ها از آن استفاده می گردد.

قیمت شیشه لمینت

قیمت این شیشه ها به عوامل متعددی بستگی دارد از جمله می توان به ابعاد، رنگ شیشه، نوع شیشه، ضخامت ، ضخامت طلق به کار رفته بین صفحات ومیزان شفافیت آن اشاره کرد.

یکی از آیتم های موثر در قیمت شیشه های لمینت ضخامت این شیشه ها می باشد. شیشه های با ضخامت زیاد قیمت بیشتری نسبت به نمونه های ظریف تر آن دارند.

نمایندگی شیشه لمینت ایران هندریل

در ابتدا بپردازیم به اینکه هندریل و یا نرده شیشه ای چیست؟

یکی از جدیدترین و پرکاربردترین المان های سازه ای که در فضاهای مختلف خارجی و داخلی ساختمانها، ویلاها و ساختمانهای اداری و … نصب می شود هندریل های شیشه ای می باشند. هندریل یا همان نرده شیشه ای حفاظتی از جنس شیشه لمینت و یا سکوریت می باشد و چون نقش محافظ را دارد به عنوان جان پناه شیشه ای نیز شناخته می شود که به یکی از پر کاربردترین سازه های شیشه ای در صنعت ساختمان سازی تبدیل شده است.

از آنجا که امروزه مهندسان و معماران حوزه ساختمان سازی تمایل زیادی به ساخت ساختمان در ارتفاع های زیاد دارند و این هندریل های شیشه ای امکان دید محیط بیرونی را می توانند با حفظ امنیت فراهم کنند بنابراین استقبال زیادی از این هندریل ها می شود. و همچنین تنوع در رنگ بندی شیشه ها باعث تاثیر گذاری در نمای بیرون و داخل ساختمان می شود.

برای کسب اطلاعات در رابطه با شیشه رومیزی ، شیشه رنگی و شیشه سفید کلیک کنید.

هندریل های شیشه ای می توانند جایگزین بسیار مناسبی برای نرده های فلزی و استیل باشد و باعث شود پروژه شما همچون الماسی درخشان تلولو کند زیرا که قدم برداشتن در پلکان شیشه ای و داشتن ویوی چشم نواز لذت زندگی در ساختمان و ویلا را دوچندان می کند.

بنابراین هندریل شیشه ای به دلیل مرتفع کردن مشکلات و جلوه زیبایی که دارد در صنعت ساختمان سازی امروزی جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است و به عنوان یکی از پر کاربردترین المان شیشه ای در ساختمان تبدیل شده است چرا که استفاده از یک متریال خنثی مانند شیشه می تواند در دیزاین داخلی و خارجی حائز اهمیت باشد.

در ساخت هندریل شیشه ای به طور معمول از دو لایه سکوریت با ضخامت های 5،6،8و10 استفاده می شود، هر چه تعداد و ضخامت لایه ها بیشتر باشد مقاومت و استقامت آن افزایش می بابد. در ساخت این هندریل ها به صورت ترکیبی هم میتوان اجرا کرد به این صورت که در سطح فوقانی از دستگیره یا دستک استیل استفاده می شود.

فروش شیشه لمینت

امروزه کارخانجات بسیار زیادی در زمینه تولید شیشه فعالیت می کنند اما چیزی که حائز اهمیت می باشد این است که در هنگام خرید شیشه باید به اصل بودن و کیفیت آن توجه اساسی شود زیرا که کیفیتهای مختلف و بعضا اجناس تقلبی و متفرقه نیز در بازار عرضه می شوند.

ویژگی های شیشه لمینت

طبق مطالب عنوان شده مهم ترین ویژگی شیشه های لمینت امنیت بسیار بالای این شیشه ها می باشد.این شیشه ها ممکن است بر اثر ضربه های خیلی سنگین بشکنند ولی از آنجا که پس از شکستن تکه های آنها مانند شیشه های معمولی فرو نمی ریزد از نظر امنیت در جایگاه ویژه ای قرار گرفته است.

وجود لایه پلیمری در این نوع شیشه استحکام شیشه را بالا می برد چرا که این لایه پلیمری با دریافت مقدار زیادی از انرژی ضربه و منتشر کردن آن در سطح خود شیشه را مستحکم می کند. و از آنجا که شیشه های شکسته شده به این لایه می چسبند از خسارت جانی و مالی تا حد زیادی جلوگیری به عمل می آید.

ایمنی تنها ویژگی شیشه های لمینت نمی باشد و این نوع شیشه ها به صورت قابل قبولی در برابر صدا و حرارت و همچنین اشعه فرابنفش خورشید مقاوم می باشند.

فواید شیشه لمینت

  • این شیشه ها در برابر حرارت مقاومت بالایی دارند.
  • عایق صوتی بودن این شیشه ها بخصوص در شهرهای بزرگ با آلودگی صوتی زیاد حائز اهمیت است و همچنین به دلیل عایق صوتی بودن حریم شخصی افراد بیشتر حفظ می گردد.
  • داشتن مقاومت بالا در برابر گلوله و همچنبن انفجار: به همین دلیل در ساختمانهای با ارتفاع زیاد استفاده از شیشه های لمینت برای مقابله با خطرات احتمالی مانند آتش سوزی و زلزله می تواند حیاتی باشد.
  • حفظ حریم شخصی افراد: که این مورد هم از طریق عایق صوتی بودن و هم در شیشه های از نوع مات فراهم می گردد.
  • مقاومت در برابر شکستگی: که این مورد ضررهای مالی و جانی را کاهش می دهد.
  • امکان ساختن اشکال منحنی با مقاومت بالا
  • تنوع رنگ بالا در شیشه های لمینت
  • کاهش عبور اشعه ماورای بنفش خورشید، به دلیل طلق به کار رفته در این نوع شیشه ها این خاصیت ایجاد می شود که این امر نقش بسزایی در سلامتی افراد و همچنین کاهش رنگ و یا بد رنگ شدن تدریجی رنگ فرش ها و مبل ها به وسیله نور خورشید دارد.

شیشه لمینت به نسبت شیشه سکوریت و شیشه های معمولی از ضریب ایمنی بالاتری برخوردار است، زیرا که شیشه های معمولی پس از شکستن به قطعات بزرگ و برنده تبدیل می شوند که بسیار خطرناک بوده و ممکن است خطرات مالی و جانی به همراه داشته باشند. و اما شیشه های سکوریت در مقایسه با شیشه های معمولی از مقاومت بالاتری برخوردار هستند و وضعیت بهتری دارند ولی این شیشه ها نیز در اثر شکستن خرد می شوند ولی به قطعات غیر برنده تبدیل می شوند که خطر جانی به همراه ندارد ولی به هر حال شیشه فرو می ریزد. و در واقع اصل و فلسفه پیدایش این شیشه های لمینت حل و مرتفع کردن این مشکل بوده است.

معایب شیشه لمینت

مزایای شیشه های لمینت در مقایسه بامعایب آن بسیار بیشتر می باشد، در اینجا به بررسی پاره ای از معایب این نوع شیشه ها می پردازیم:

  • هزینه بالا : شیشه های لمینت به دلیل چند لایه بودن به نسبت شیشه های معمولی و شیشه های سکوریت قیمت بالاتری دارند.
  • زمان نصب: پروسه تولید کردن و نصب شیشه های لمینت به طور معمول حدود دو هفته زمان می برد که به نسبت زمان طولانی تری می باشد.
  • شفافیت کمتر: این نوع شیشه ها به نسبت شیشه های معمولی به دلیل چند لایه بودن حالت کدر تری دارند.

موارد مصرف شیشه لمینت

از شیشه های لمینت در جاهایی که ممکن است آسیبی به انسان وارد شود بیشتر استفاده می شود. از آنجا که مسئله امنیت که موضوع مهمی می باشد با شیشه های سکوریت تامین نمی شود و در اغتشاشات و سرقتها امکان عبور متجاوزین از شیشه های سکوریت وجود دارد و همچنین در خودروسازی که امنیت بخصوص برای شیشه جلوی خودرو مطرح می باشد شیشه لمینت می تواند جایگزین خوبی برای شیشه سکوریت باشد. این شیشه به دلیل مقاومت بالا دارای کاربردهای متفاوتی می باشد که به اختصار چند مورد از مهمترین کاربردهای آن را در اینجا عنوان می کنیم:

  • در ساخت درب و پنجره ها از شیشه های لمینت استفاده می شود، برای پنجره هایی که نزدیک سطح زمین قرار دارند و درب های خروجی که نیاز به ایمنی بیشتری می باشد و باعث صرفه جویی در انرژی می شود و همچنین از نظر دکوراسیون زیبایی خاصی را بوجود می آورد.
  • به دلیل مقاومت بسیار بالای این شیشه ها در ساخت شیشه های جلوی اتومبیل از این نوع شیشه ها استفاده می کنند.
  • از آنجا که آکواریوم های شیشه ای باید از جنس بهترین شیشه ها باشند و در صورت استفاده از جنس نامرغوب ممکن است با شکستن احتمالی آکواریوم ماهی ها و افراد نزدیک آن دچار مشکل شوند در ساخت شیشه های کف آکواریوم ها از این نوع شیشه ها استفاده می شود.
  • ساخت مانیتور لب تاب و گوشی استفاده می شود.
  • در ساختمان های اداری، تجاری، بانکها، استخرها و نورگیرها استفاده از این شیشه ها مرسوم می باشد.
  • شیشه های ضد سرقت و ضد گلوله و ایمن در برابر زلزله
  • کف های شیشه ای
  • در مکانهایی که نیاز به شیشه های عایق صوتی باشد
  • ویترین موزه ها، صرافی ها، طلافروشی ها و به طور کلی مکان هایی که نیاز به امنیت بالایی دارند.

نکات مهم هنگام انتخاب شیشه لمینت

یک سری از موارد مهمی که باید قبل از اینکه اقدام به خرید شیشه کنید در نظر داشته باشید تا بتوانید محصول با کیفیت بالاتری را تهیه کنید را در ادامه بررسی میکنیم:

  • میزان شفافیت شیشه

اگر مورد استفاده شما از شیشه در نمای بیرونی ساختمان می باشد و همچنین می خواهید که نور ساختمان نیز تامین شود بهتر است که از شیشه های سوپر کلییر استفاده کنید چرا که این شیشه ها از شفافیت بالایی برخوردار هستند و می توانند نور را به خوبی در محیط پخش کنند.

  • پله نبودن شیشه

در ابتدا به توضیح پله نبودن شیشه میپردازیم، در فرآیند تولید شیشه های لمینت همانطور که ذکر شد از صفحه ها و طلق میانی استفاده می شود که اگر در مراحل لمینت کردن این صفحات به درستی روی هم فیت نشوند در اصطلاح پله بودن اتفاق می افتد، که می تواند در نصب شیشه مشکلاتی ایجاد نماید.

  • جنس طلق میانی

پلی وینیل بوتیران یا همان PVB ماده ای است که دلیل استفاده از آن در شیشه های دو جداره امنیت بالای آن می باشد. تشخیص کیفیت این طلق میانی در نگاه اول بسیار سخت می باشد، اگر طلقی که در فرآیند ساخت مورد استفاده قرار گرفته باشد کیفیت مطلوبی نداشته باشد به مرور با گذشت زمان زرد می شود.

  • حباب نداشته باشد

اگر طلق میانی در شیشه های لمینت بر اساس اندازه شیشه به درستی انتخاب نشود ممکن است باعث ایجاد حباب در شیشه شود که اصلا ظاهر خوبی ایجاد نمیکند. برای اطلاع از قیمت شیشه رومیزی رنگی کلیک کنید.

سخن آخر اینکه ما در این مطلب به شرح و معرفی شیشه لمینت پرداختیم و به توضیح درباره اجزای تشکیل دهنده و ویژگی ها، مزیت ها، موارد استفاده و انواع شیشه لمینت و … که شما عزیزان با توجه به موارد استفاده خود و در نظر گرفتن نوع کاربری و امنیت و سایر مسائل بتوانید انتخاب درستی داشته باشید. و با توجه به موارد بالا می توان گفت شیشه لمینت به دلیل دارا بودن چندین ویژگی به صورت همزمان اعم از عایق صوتی، عایق حرارتی و همچنین امنیت می تواند انتخاب خوبی برای مصارف گوناگون باشد.

پیمایش به بالا