شیشه مشکی نوعی از شیشههای رنگی است که متداولترین رنگهای آن در دکوراسیون داخلی شامل مشکی، سفید، برنز و مسی هستند. از جهت جنس نیز شیشههای مشکی در انواع مختلف شامل شیشه لاکوبل مشکی براق، شیشه لاکوبل مشکی مات، شیشه لاکوبل مشکی ترنسپرنت و شیشه متالیک مشکی تولید و اجرا میشود. شیشه لاکوبل در فرآیند تولید رنگ میشوند. یعنی به عنوان مثال رنگ مشکی با استفاده از دستگاه مخصوص بر روی یک طرف شیشه پاشیده میشود.
اگر به رنگ جذاب مشکی در طراحی دکوراسیون داخلی خود علاقه دارید و به دنبال اجرای سازههای مقاوم و زیبا با این رنگ هستید، تا پایان این مطلب با ما همراه باشید تا شما را با انواع شیشه مشکی، قیمت آن و همچنین مزایا و معایب این نوع شیشه آشنا کنیم. به علاوه با مطالعهی این مقاله میتوانید با کاربردهای فراوان انواع شیشههای رنگی مشکی در طراحی داخلی ساختمانهای مسکونی، تجاری و اداری و همچنین مکانهای عمومی آشنا شوید.
شیشه مشکی چیست؟
شیشه مشکی نوعی از شیشه های رنگی است که در انواع مختلف در بازار تولید و عرضه میگردد و معروفترین آنها شیشه لاکوبل میباشد. به طور کلی شیشه های رنگی در طراحی دکوراسیون مدرن امروزی کاربردهای زیادی دارند و در تولید سازههای شیشه ای بسیاری از آنها استفاده میشود که مورد علاقهی مشتریان و طراحان دکوراسیون هستند. در میان انواع شیشه های رنگی برخی مانند شیشههای مشکی، سفید و حتی طوسی بیشتر از سایر رنگها طرفدار دارند.
شیشه میرال چیست ؟
یکی از نکاتی که لازم است در مورد شیشههای مشکی و دودی به آن توجه کنید، تفاوت میان این شیشهها با شیشههای دودی است. شیشه های دودی به صورت دو رو نما تولید میشود و از یک طرف به بیرون دید دارند ولی شیشه های مشکی به صورت یک رو نما هستند. البته در برخی سازههای شیشهای استفاده از هر کدام از این دو نوع شیشه تفاوتی ندارد. به دلیل اینکه ممکن است شیشه بر روی یک سطح بدون نیاز به عبور نور قرار گیرد و بنابراین حتی شیشه دودی نیز مشابه شیشه مشکی دیده میشود. مانند شیشه بین کابینتی که بر روی دیوار نصب میشود. اما در صورت تمایل به نصب شیشههای مشکی در فضاهای نیاز به پوشش مانند سرویس بهداشتی و حمام و مشابه آن لازم است به این نکته توجه کنید.
انواع شیشه مشکی
شیشه مشکی دارای دو نوع اصلی شیشه لاکوبل مشکی و شیشه متالیک یا متلاک مشکی است. خود شیشههای لاکوبل شامل سه مدل لاکوبل براق، لاکوبل مات یا متلوکس و لاکوبل ترنسپرنت هستند که هر کدام از این چهار نوع شیشه در ویژگیها و قیمت و شرایط اجرای کار تفاوت دارند. به عنوان مثال شیشه لاکوبل دارای سطحی براق و صیقلی است و موجب انعکاس نور در فضا میشود. بنابراین رنگ مشکی آن جلوهی متمایز و لوکسی به محیط میبخشد. شیشههای لاکوبل براق را اولین لاکوبلهای تولید شده و حتی پرفروش ترین نوع این شیشه میدانند.
قیمت خرید شیشه سکوریت بالکنی ، شیشه ضد گلوله و شیشه سکوریت مغازه را از ایران هندریل بخواهید.
شیشه متلوکس یا متروکس مشکی دارای سطح مات است. این شیشه دارای ویژگی عدم شفافیت از دو طرف است که روش مات شدن شیشه از فرایندهای قدیمیتر مانند سندبلاست تا فرایندهای جدیدتر شامل شیشه هوشمند را در بر میگیرد. به همین دلیل رنگ سفید آن برای اجرای انواع پارتیشنهای شیشه ای بسیار مناسب است و رنگ مشکی در فضاهایی مانند آشپزخانه و سرویس بهداشتی که مشتری تمایلی به انعکاس نور و دید از طرفین داشته باشد کاربرد دارد. همچنین کاربرد زیادی نیز به عنوان شیشه حائل میان دو فضای تفکیک شده دارد. در واقع برای هر مکانی که نیاز به رعایت حریم شخصی افراد داشته باشد، از حمام و سرویس بهداشتی گرفته تا اطراف اتاقهای پرو و حتی پارتیشنهای اتاق جلسات یا مدیریت، این نوع شیشهها بهترین هستند.
شیشه متلاک مشکی یا متالیک دارای سطح براق است ولی ذرات اکلیلی یا متالیک بر روی سطح رنگی خود دارد. به طور کلی شیشه های متالیک شباهت زیادی به شیشه های لاکوبل براق دارند و کلیهی ویژگیهای آن را دارا میباشند. تنها تفاوت این دو نوع شیشه همین حالت اکلیلی و تبلور است که به برق زدن شیشه در زیر نور میانجامد. در واقع شیشههای متالیک برعکس لاکوبل که پشت آن رنگآمیزی میشود، در زمان تولید با رنگ پخته میشود و رنگ در درون آن وجود دارد. شیشههای متلاک کاربرد زیادی در طراحی و اجرای دکوراسیون بوتیکها و فروشگاهها و طراحی داخلی منازل و شرکتها دارد.
یکی از طبقهبندی انواع شیشههای مشکی در مورد جنس شیشه مورد استفاده است که سه مدل شیشه فلوت، شیشه سوپرکلییر و شیشه کریستال را شامل میشود که بهترین نوع آن شیشه کریستال است و پس از آن شیشه سوپر کلییر و شیشه فلوت قرار دارند. به روزترین قیمت خرید میز شیشه ای را از کارشناس فروش ایران هندریل بخواهید.
قیمت شیشه مشکی
اگر به دنبال کسب اطلاعات و تخمین قیمت شیشه مشکی هستید، لازم است به این نکته اشاره کنیم که قیمت شیشه رنگی مشکی به دلیل تنوع در نوع و کیفیت ثابت نیست و با در نظر گرفتن ویژگیهای سفارش مشتری تعیین میشود.
به عنوان مثال قیمت شیشه فلوت مشکی پایینتر است و شیشه کریستال به علت وارداتی بودن گرانترین نوع شیشه محسوب میشود. شیشههای لاکوبل و متالیک نیز هر کدام بر اساس جنس شیشه تولید شده و فریندهای انجام شده بر روی شیشه در زمان تولید قیمت متفاوتی دارند.
به طور کلی قیمت انواع شیشه مشکی علاوه بر موارد بالا پس از تعیین متراژ شیشه مورد نیاز، ضخامت لازم با توجه به کاربری فضا، فرایندهای لازم در زمان اجرا مانند سوراخها و برشهای مرتبط با مکان مورد نصب، هزینههای اتصالات یا متریال مورد استفاده برای نصب و همچنین هزینههای حمل و دستمزد نصابان مشخص میشود.
نمایندگی شیشه مشکی ایران هندریل
بهترین روش برای سفارش انواع شیشههای مشکی با کیفیت، مراجعه به نمایندگی شیشه مشکی ایران هندریل و انتخاب شیشه مناسب با کاربری فضای مورد نظر میباشد. ما به شما اطمینان میدهیم که بهترین جنس و کیفیت شیشه را متناسب با بودجهی شما تولید کنیم. به علاوه متخصصین نصب ما سازههای ساخته شده را به صورت دقیق و با بهترین اتصالات نصب میکنند و در تمام مراحل از ابتدای مشاوره و بازدید به منظور برآورد محیط و سنجش اندازه و متراژ پروژه تا تولید شیشهها و حمل و نقل و نصب و خدمات پس از نصب در کنار شما خواهیم بود.
برای کسب اطلاعات در رابطه با شیشه رومیزی ، شیشه رنگی و شیشه سفید کلیک کنید.
فروش شیشه مشکی
فروش شیشه مشکی اگر با کیفیت و در ضخامت مورد نظر توسط فروشگاههای معتبر و متخصص انجام شود، سازهی نهایی پس از اجرای کار تا سالهای طولانی مستحکم و ماندگار در جای خود باقی میماند. بنابراین حتما پیش از سفارش شیشههای مشکی از دوستان و آشنایانتان در مورد میزان رضایتشان از خدمات هر کدام از ارائه دهندگان این متریال پرس و جو کنید و پس از بررسی نمونه کارهای اجرا شده توسط تیمهای اجرایی از نزدیک یا از طریق سایتها و شبکههای اجتماعی در دسترس، نسبت به انتخاب فروشندگان دارای کیفیت و گارانتی اقدام نمایید. به علاوه در انتخاب فروشگاه مناسب علاوه بر کیفیت و جنس، سلیقه و زیبایی شناسی مهندسین حاضر در هر شرکت را هم در نظر بگیرید. به دلیل اینکه اجرای متریال خوب بدون صرف دقت، انرژی و زمان امکانپذیر نیست.
ویژگی های شیشه مشکی
انواع شیشه مشکی دارای ویژگیهایی است که آن را به گزینهی مناسبی برای استفاده در طراحی فضای داخلی محیطهای مسکونی، کاری و تجاری تبدیل میکند. از جمله این ویژگیها میتوان به دوام و استحکام در برابر کلیهی عوامل آسیب زننده اشاره کرد. به عنوان مثال شیشه مشکی اگر از جنس سکوریت یا لمینت انتخاب شود و ضخامت لازم با توجه به کاربری فضا در آن لحاظ شده باشد، در برابر فشار و ضربه نمیشکند و در معرض آب و رطوبت محیطی فرسوده یا پوسیده نمیشود.
همچنین شیشه رنگی مشکی برخوردار از کیفیت بالا در برابر حرارت بسیار زیاد مقاوم است و حتی در صورت تغییرات دمایی و گرم و سرد شدن فضا دچار آسیب و ترک نمیشود. حتی در مقابل آسیبهایی در حد ایجاد خش و شیار نیز مشکلی برای سطح شیشه پیش نمیآید و یکدست و صاف باقی میماند. نکتهی دیگر عدم نفوذ آلودگی به داخل سطح شیشه است که آن را مناسب استفاده برای فضاهای در معرض آلودگی مانند آشپزخانه و سرویس بهداشتی در منزل و همچنین فضاهای نیز به رعایت بهداشت و تمیزی مانند کلینیکها و مطبها میسازد. در اینجا باید به شستشوی راحت این متریال اشاره کنیم که به سرعت با دستمال و شویندهی معمولی پاک و درخشنده خواهد شد.
از دیگر ویژگیهای انواع شیشههای مشکی شامل لاکوبل و متالیک میتوان به قابلیت هماهنگی همهی با محیطهای تجاری و فروشگاهی و همچنین اداری و مسکونی اشاره کرد. به گونهای که برای انواع فروشگاهها و بوتیکها از فروشگاه پوشاک گرفته تا طلافروشی قابل استفاده است. همچنین در منازل قابلیت هماهنگی با کلیهی رنگهای مورد استفاده در طراحی داخلی از بخشهای سرویس بهداشتی و حمام گرفته تا آشپزخانه و نشیمن را دارد. این رنگ در ترکیب با رنگهای لوکس مانند طلایی، بزنزی و نقرهای در ایجاد فضایی لاکچری و خاص بینظیر عمل میکند. حتی در شرکتها و فضاهای اداری نیز قابلیت ست شدن با رنگهای روشن و بیشتر رنگهای مورد استفاده در لوگوی شرکتها را برای ایجاد فضایی هماهنگ با برند شرکتی دارا میباشد.
از نظر اجرا نیز شیشههای مشکی به دلیل اجرا در مدل لاکوبل که معمولا از جنس سکوریت ساخته میشود، به راحتی قابل نصب و اجرا هستند. کافی است متراژ فضای مورد نظر به صورت دقیق اندازهگیری و به شرکت سازنده اعلام شود تا پس از تولید و حمل به محل مورد نظر توسط متخصصین نصب شود. پس از آن به دلیل دوام و ماندگاری تا سالهای زیادی بدون نیاز به نگهداری و تعمیر قابل استفاده است. همچنین به دلیل خنثی بودن رنگ مشکی و قابلیت ست شدن راحتی که دارد، به ندرت پیش میآید که مشتریان از اجرای آن در دکوراسیون خود پشیمان شوند و بخواهند به تعویض آن اقدام کنند.
فواید شیشه مشکی
مزایای زیادی در استفاده از انواع شیشه مشکی برای کاربران وجود دارد که در ادامه برخی از آنها را با هم بررسی میکنیم.
– انواع شیشههای رنگی مشکی در صورت استفاده از شیشه سکوریت یا لمینت به خصوص با ضخامت مناسب تقریبا نشکن هستند. یعنی به راحتی در برابر اعمال فشار و بروز ضربه نمیشکنند.
– اجرای این شیشهها کاملاً یکدست است و دارای درز و شکاف نمیباشد. این مزیت هم در زیبایی و جذابیت بصری موثر است و هم در جلوگیری از ایجاد آلودگی در میان درزها و شکافها تاثیر دارد که موجب حفظ بهداشت و تمیزی محل مورد نظر و راحتی شستشو میشود.
– این نوع شیشه به هیچ عنوان دچار رنگ پریدگی یا خط و خش در سطح نخواهد شد. به همین دلیل برای مکانهایی که در معرض استفادهی زیاد و تردد قرار دارند بسیار مناسب است.
– رنگ مشکی در دکوراسیون داخلی منازل، شرکتها و همچنین فروشگاه ها و بوتیکها موجب ایجاد جلوهی جذاب و لوکس در محیط میشود و در جذابیت کلی دکوراسیون نقش مهمی ایفا میکند.
– به طور کلی شیشههای لاکوبل مانند شیشه رنگی مشکی دارای ویژگیهای ضد رطوبت و آنتی باکتریال هستند و چربی را به خود جذب نمیکنند.
– نظافت و شستشوی این نوع شیشه بسیار راحت است و با سادهترین موارد شوینده به سرعت تمیز میشود.
– رنگ مشکی به خصوص در ترکیب با دیگر رنگ های روشن، فضای مورد نظر را به سبک مدرن نزدیک کرده و نمایی شیک به آن میدهد ولی در ترکیب با رنگهای طلایی و برنزی به لوکس شدن طراحی محیط منجر میشود.
معایب شیشه مشکی
از معایب شیشه مشکی در صورت استفاده از شیشههای سکوریت این است که امکان برش مجدد شیشه پس از ساخت وجود ندارد. به همین دلیل در صورت بروز اشتباه در اندازهگیری متراژ، لازم است شیشه تولید شده کنار گذاشته شود و مجدد شیشه جدید با اندازههای مناسب تولید شود.
یکی دیگر از مشکلات شیشه های مشکی این است که نور فضا را کم میکند، به همین دلیل بهتر است در ترکیب با رنگهای مکمل روشن مانند سفید مورد استفاده قرار گیرد.
یکی دیگر از معایب شیشه های مشکی به البته به رنگ این محصول مرتبط نیست و به جنس آن بستگی دارد این است که انواع شیشه های سکوریت مشکی با وجود استحکام و دوام بالایی که دارند، ولی در قسمت لبهها دارای حساسیت و امکان شکنندگی هستند. بنابراین سعی کنید در صورت استفاده از این مدل شیشه از بروز هرگونه فشار و ضربه به قسمت لبهها جلوگیری شود.
موارد مصرف شیشه مشکی
رنگ مشکی در دکوراسیون داخلی نماد لوکس بودن، قدرت و جسارت است. به همین دلیل در دکوراسیون داخلی کاربرد زیادی دارد. شیشه مشکی لاکوبل در دو مدل ساده و طرح دار تولید و عرضه میشود. نوع طرح دار در واقع همان شیشه لاکوبل رنگی است که تصاویر مختلف به وسیلهی چاپ بر روی آن قرار گرفته است.
بیشترین موارد مصرف انواع شیشههای مشکی شامل دیوارپوش در حمام و سرویس بهداشتی، شیشه بین کابینتی، شیشه کابینت یا درب کابینت، در شرکتها و ادارات، فروشگاهها و مکانهای تجاری و عمومی، لابی ساختمانها و برجها، راهرو و راه پله، دیوارپوش پارکینگ، رستورانها، کافی شاپها، در آینههای رنگی، آزمایشگاهها و مطبها، کلینیکها و بیمارستانها است که در موارد اخیر به علت قابلیت استریل با بخارشوی بسیار مناسب میباشد.
همچنین در منازل به عنوان شیشه میز ناهارخوری، شیشه میز جلو مبلی یا عسلی، در ادارات به عنوان شیشه میز اداری و شیشه میزهای کنفرانس، اجرای درب شیشه ای، نرده شیشه ای و انواع پارتیشن شیشه ای بسیار رایج است.
به طور کلی برای آشپزخانههای دارای تم رنگی مشکی، بهترین انتخاب برای شیشه بین کابینتی، شیشه لاکوبل مشکی است. در این شرایط اگر کابینتها به رنگ سفید باشد، ترکیب آن با شیشه بین کابینتی مشکی بسیار جذاب خواهد بود. یکی دیگر از کاربردهای انواع شیشههای مشکی در آشپرخانه، به عنوان شیشه رومیزی جزیره است که رنگهای سفید و مشکی در این بخش جزو پرکاربردترینها هستند و جلوهی زیبایی به آشپزخانه میدهند.
برای اطلاع از قیمت شیشه رومیزی رنگی کلیک کنید.
به علاوه شیشه لاکوبل مشکی در تولید وایت بردهای شیشه ای مدرن نیز مورد استفاده قرار میگیرد که برای علاقهمندان به رنگ مشکی در فضاهای اداری و آموزشی بهترین انتخاب است.
یکی دیگر از کابردهای شیشه مشکی که ممکن است کمتر در مورد آن شنیده باشید، استفاده از شیشههای سکوریت یا لمینت مشکی به عنوان محافظ شیشه ای سنگ قبر است که علاوه بر مقاومت بالا و حفاظت از سنگ، نمای زیبایی نیز به آن میبخشد.
در این مطلب با یکی از محبوبترین انواع شیشه رنگی یعنی شیشه مشکی و کاربردهای آن در دکوراسیون داخلی آشنا شدیم. انعکاس نور بر روی شیشههای مشکی جلوهای بسیار جذاب و تاثیرگذار ایجاد کرده و تاثیر زیادی بر بهبود دیزاین محیط دارد. کافی است آن را با رنگهای روشن و مکمل مانند سفید و طوسی ترکیب کنید و از این ترکیب جذاب شگفت زده شوید.
البته در کنار توجه به زیبایی بصری از جنس و کیفیت شیشههای مشکی که سفارش میدهید غافل نشوید تا سازه مورد نظرتان پس از اجرا برای مدت زیادی بدون نیاز به نگهداری، تعمیر و تعویض برایتان کار کند. به همین دلیل بهتر است صفر تا صد فرایند اجرای سازهی شیشه ای مورد نظرتان از اندازهگیری گرفته تا ساخت و ایجاد فضاهای شخص سازی مانند سوراخهای نصب و محلهای کلید و پریز و همچنین حمل مناسب و نصب و اجرا را به افراد و شرکتهای دارای تجربه و تخصص بسپارید تا در نهایت از عملیات نوسازی دکوراسیون داخلی خود رضایت کامل را داشته باشید.